top of page

Hur du kan lyckas som Martina Robbertte

Martina 2.png

Jag skulle säga att den största fördelen med att använda Instagram är att jag är så bekant med plattformen. Det är ett verktyg som jag har haft under en lång tid och som jag arbetar dagligen med. Det har gjort att jag byggt upp en följarskara som jag är väldigt rädd och mån om.

En icon är ju sitt egna varumärke och det är något vi tycker är fantastiskt.
Hur skulle du beskriva ditt varumärke?

Mitt liv är mitt varumärke. Såklart i ett nischat format. Här lyfter jag fram min kreativa sida, främst vad gäller inredning, trädgård, bakning och pyssel. Via mina stories kommer min personlighet fram som bäst. Där får mina följare lära känna mitt minspel, mina gäster, mitt tonfall osv. Det var väldigt naturligt för mig att detta skulle bli min nisch. Jag önskar att förmedla det vackra och lugna

 
Martina 1.png

Instagram är ju en del av ditt jobb som kreatör och influencer. Vad skulle du säga är fördelarna med att använda Instagram som plattform?

Martina robbertte_edited.png

Om man tittar generellt på kreatörers skapande så ser man att många håller sig till en personlig stil. Hur ser du på ditt flöde?

Jag använder samma filter till mina post och det känns väldigt viktigt för mig. På så sätt håller jag en röd tråd till mitt flöde, allt jag publicerar och jag blandar gärna vanliga posts med reels.

Det är vanligt att på Instagram att folk inom samma nisch följer varandra för att hitta inspiration. Hur är det för dig? Använder du dig till exempel av hashtags eller har du några andra knep?

Ja, jag brukar använda mig av hashtags. Det gör det lättare att hitta och bibehålla inspiration. Det är så fantastiskt att vi är så många duktiga kreatörer som har blivit så goda vänner på Instagram. Det har gjort att vi är ett jättebra community!

Martina 3.png

Hur ser du generellt på Reels, Stories eller Posts? Är det något du tycker är svårare än den andra? Använder du dem i olika syften?

Jag använder alla tre format. Ingen är svårare än den andra. Sen använder jag dem i olika syften. Reels använder jag till hur jag gör ett blomsterarrangemang och det gav också, innan den ändrade algoritmen, stor räckvidd och på så sätt fler följare.

 

Stories använder jag mer i syfte att berätta någonting och i mina posts vill jag skapa mer skapa en varm känsla.

Vi på Society icon vill tacka dig stort Martina för att du ville vara med och dela med dig av din syn på att vara en icon och ditt fantastiska arbete med ditt varumärke.Du kan följa Martina på @wiolasvackra på Instagram för mer inspiration och vägledning om hur man skapar genuint, trovärdigt och bra content.

bottom of page