top of page
Liam Kalevi Mose Haregot Tiktok Micro Influencer Society Icon

”TikTok är så mycket mer än roliga danser” - Society icon rekryterar en av Sveriges största TikTok-profiler för att leda nytt affärsområde

Svenska techbolaget Society icon fortsätter växa – nu lanserar man ett av nordens största TIkTok-communities där varumärken effektivt kan aktivera TikTok-profiler baserat på att de ansöker till kampanjerna via Society icons teknik. För att leda detta arbete har man rekryterat en av Sveriges största TikTok-profiler Liam Kalevi, och redan nu har de första TikTok-kampanjerna gått live med fantastiskt resultat.

”TikTok har på kort tid gett mig enorma möjligheter, och en stor publik. Eftersom det är ett så nytt fenomen som hela tiden växer och förändras måste man vara snabb och flexibel när man jobbar med TikTok, och med Society icons vision att sätta den kreativa människan i centrum har jag hittat en perfekt match både för mig och våra partners – framgången på TikTok bygger helt och hållet på kreativitet, och är så mycket mer än roliga danser. Här vill jag hjälpa varumärken att aktivera TikTokers på rätt sätt, effektivt, och nå resultat – möjligheterna är enorma!, säger Liam Kalevi, Head of TikTok på Society icon, och en av Sveriges största TIkTok-profiler.

I dagsläget samlar Society icon tiotusentals användare som får möjligheten att arbeta med partners inom segment som exempelvis musik, mode, skönhet och finans. På listan finns bland annat kunder som H&M, Klarna, Live Nation, Warner Music och Hemtex.


”Att TikTok har exploderat är ett tydligt tecken på att framtidens medialandskap är användarnas, framförallt generation Y och Z. Det här är generationer som tagit sociala medier till nästa nivå. De är immuna mot traditionella marknadsföringsmetoder men även immuna mot nytraditionella sociala marknadsföringsmetoder. De är alla marknadsförares största utmaning men också möjlighet just nu, vilket såklart påskyndas av COVID-19 som gjort denna generations röst ännu starkare. Vi ska finnas där våra användare finns och vår målsättning är att sätta den kreativa personen i centrum, oavsett social kanal. Nu har vi en effektiv lösning där man på bara ett par dagar kan ha en omfattande TikTok-kampanj live där vi tack vare Liams fantastiska kunskap och kontaktnät redan har hundratals av Sveriges och Danmarks duktigaste TikTok-kreatörer anslutna till vår plattform”, säger Mose Haregot, grundare och VD Society icon.


Liam Kalevi
Liam Kalevi gick från 0 till över 200.000 följare på TikTok på 6 månader. Genom att posta humorklipp där han ofta skämtar på teman kring olika kulturer, fördomar och igenkänning har Liam snabbt blivit ett namn både i och utanför Sverige. Hans klipp har fått stor spridning och når ofta flera miljoner visningar per klipp.

 

Society icon 
Society icons vision bygger på att allas röst räknas och att framtidens medielandskap kommer bestå av den kreativa individen och dess kanaler. Med bolagets plattform och marknadsplats möjliggörs mötet mellan personer (iconer) och varumärken de älskar, och att de kan jobba och göra kampanjer och affärer tillsammans.

Tillsammans med publicister och broadcasters av olika slag bygger Society icon parallellt en ny affär, där Society icons unika teknik ger mediehusen möjligheten att bjuda in sina läsare, tittare, följare och paketera sin publik och erbjuda marknaden. I en tid där vår förändrade mediekonsumtion innebär extrema påfrestningar på de traditionella intäkterna kan vi på detta sätt tillsammans hitta nya intäktsströmmar genom att göra publiken en del av deras varumärke (tidningar, TV-kanaler m.m.) och samtidigt stärka och återskapa relationen och lojaliteten dem emellan.

Dagens Media, Society Icon rekryterar Tiktok-profil: Läs artikel

Let's talk!

Let us improve your marketing and brand loyalty! Turn your consumers and fans into your extended marketing department, build a brand community, do cost and time efficient campaigns - Everyone's influence counts.

Direct Clients

Alexander Kloow, Sales Director 

Former sales at Schibsted. 8+ years of experience in the media industry.  

alexander@societyicon.com

+4670-930 14 38

Media Agency

Marcus Börjel, Head of Media Agencies 

4+ years in MarTech and business development 

marcus@societyicon.com

+4670-499 54 11

ICON Events

Merelle Yakoub, Partner & Head of Events 

5+ years of experience in creative sales and events.

merelle@societyicon.com

+4670-044 16 25

  • TikTok
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page