top of page

Få inspiration av Li Sayar

Li 1.png

Jag skulle säga att man kan nå ut till en så himla varierande och stor målgrupp. Utanför Sverige, i Sverige. Norr och söder. Gamla och unga. 🌻

Hej Li,
Först och främst, stort tack för att du ville ta din tid och delta i den här intervjun med oss. Det är en ära att få komma lite djupare dels om din resa, dina tips och framförallt dig.

Vi kommer ställa lite generella frågor som är kopplade till din Instagram profil för att våra iconer ska få ta del av inspiration av dig som kreatör.

Du har flertal gröna detaljer i dina inlägg, och i ditt flöde flyter det ihop väldigt fint, är detta medvetet?

 

Finns det något underliggande syfte med dessa detaljer eller varför har du valt att satsa på detta?

Haha, var tvungen att gå in och kika på min instagram och flöde! Det stämmer ju faktiskt, men det är inte riktigt medvetet. Det jag däremot tänker på är saker som att jag helst inte postar väldigt många bilder på samma sak i rad, utan försöker hitta en bra balans mellan bilder på outfits, mat, omgivning, och inredning.

 

Sedan tycker jag dock också att grönt ger en härlig känsla, så jag kanske omedvetet inkluderar grönt 👀🪴

Li 2.png

Instagram är ju en del av ditt jobb som kreatör. Vad är den främsta fördelen med att använda Instagram som plattform enligt dig?

Li Sayar i blommig tröja

Du postar oftast minst en bild om dagen, är detta redan förutbestämt eller lägger du ut bilder när du känner för det?

Ska jag vara helt ärlig så var jag väldigt noga med detta förut, men på senare dagar postar jag mer när jag känner för det. Ibland har det gått flera dagar mellan bilder och ibland händer det att det kommer två på en dag.

Vad är ditt bästa tips för att få bilder att se så ljusa och fräscha ut som dina?

Hmmm… Nummer 1 är ju att ha bra ljus när bilden tas. Ingen redigering kan rädda dåligt ljus tycker jag 😁 Sedan ljusar jag upp mina bilder och lägger även på en hel del värme, jag tycker att det ger en mjuk och inbjudande känsla.
 

Utöver det använder jag numera en systemkamera som enligt mig gör det där lilla extra för känslan och ljuset i bilden.

Li Sayar med hund

Vad i ett inlägg är det viktigaste för dig? (vinkel, ljus, text osv).

För mig är bild viktigare än text. En bild kan ge så många olika känslor, och jag läser ofta inte vad andra skriver till sina bilder.

 

Kan tänka mig att detta är så himla olika för alla.

Hur bestämmer du dig för vad som ska vara bildtexten?

Jag skriver något sista-minuten-quote som oftast är helt betydelselöst och tråkigt😅  Ibland händer det att jag lägger upp en bild i syfte att faktiskt berätta i ord, och då skriver jag ju självklart en bildtext som betyder något. Men oftast är det som sagt inte alls det jag lägger fokus på.

 

Vill bli bättre på detta, bli mer personlig i skrift då jag kan tänka mig att många uppskattar det. Man lär känna mig som kreatör på ett helt annat sätt! Vi får väl se när och hur detta ändras i framtiden 😏

Följ Li @Lisayar

bottom of page