Campaign page Copy 87@1x.jpg

Lady Gaga, Snoop Dogg…

och du?

Klarna bjuder in konsumenter att skapa ikoniska kampanjer.

Efter flera omtalade kampanjer och ikoniska samarbeten med superstjärnor som Lady Gaga, Celeste Barber och Snoop Dogg tar Klarna nu nästa steg i sin kommunikation. I samband med förflyttningen från ”Smoooth payments” till ”Smoooth shopping” bjuds Klarnas egna konsumenter in till att skapa kommande kampanjer.  

Som ett led i att lyfta Klarnas app som den smidigaste och mest kundorienterade appen för shopping så vänder sig Klarna nu till sina egna användare för att skapa kommande kampanjer. Klarnas strategi har tidigare varit att samarbeta med superstjärnor så som Lady Gaga, Celeste Barber och Snoop Dogg i sina ikoniska kampanjer, men nu tar man steget till att istället lyfta fram stjärnor bland sina egna konsumenter. Dessa kommer löpande att bjudas in till att skapa och bli en del av kampanjerna för spridning i sina egna och Klarnas sociala kanaler.

 

"Genom att låta våra konsumenter vara med och skapa våra kampanjer kommer vi ännu närmre de som använder och älskar Klarnas tjänster. Samtidigt vill vi också öka kännedomen om Klarna som shoppingapp och exempelvis lyfta funktioner som erbjudanden, prisnotifikationer och önskelistor", säger Christian Cabau, marknadschef på Klarna. 

Wera Henriksson (Klarna), Kristofer Åkesson (Society icon), Christian Cabau (Klarna), Mose Haregot (Society icon), Louise Sallander (Klarna) och Marcus Börjel (Society icon). Fotograf: Marilia Bognandi. 

Den nya strategin med att bjuda in konsumenter att skapa kampanjer möjliggörs genom Klarnas techpartner Society icon. Bolagets unika teknik och modell gör att alla med ett Instagram-konto kan vara med och ansöka till Klarnas kampanjer, varje månad.

 

"Klarna är en drömpartner för oss, få varumärken i världen är så starka och långt fram i sin kommunikation. Att tillsammans med Klarna ta nästa steg i deras varumärkesresa, genom att de bjuder in sina egna konsumenter att skapa nya ikoniska kampanjer med dem, det är precis det Society icon och det vi tror är framtiden handlar om - äkthet, lojalitet och att allas röst räknas", säger Kristofer Åkesson, COO & Partner på Society icon. 

Let's talk.

Thanks for your interest in Society Icon. Want to learn more about an all-in-one micro-influencer platform? Submit this form and we will get back to you.

Sweden

Döbelnsgatan 36B

113 52 Stockholm

+46 709 30 14 38

alexander@societyicon.com

Denmark

Islandsbrygge 79A

2300 Copenhagen

+45 31 39 51 73

mb@societyicon.dk

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
arrow&v

Copyright © 2021 Society Icon. All rights reserved.