Internship at the danish office

Interesse for influencer marketing
Du har måske ikke det store kendskab til influencer marketing fra et kommercielt perspektiv, men til gengæld har du en naturlig stor interesse for området. Det er en fordel, hvis du kender til influencer-markedet og følger med i udviklingen.

Struktureret og køligt overblik
Koordinering og struktur er begge egenskaber, der sidder på din rygrad. Du er god til at holde overblikket – selv i pressede og hektiske situationer. Dertil har du et naturligt talent for at kommunikere med alle slags mennesker.

Motiveret team player
Du er den fødte teamplayer og elsker at indgå i et fællesskab med andre dygtige kolleger. Ansvar motiverer dig og giver blod på tanden til at udvikle dig selv og dine kompetencer.

Dine ansvarsområder som praktikant hos Society Icon
Stillingsbeskrivelse
Som intern hos Society Icon får du fra start et stort ansvar – og du vil komme til at stå i spidsen for strategien, planlægning og eksekvering på nogle af Danmarks største influencer marketing kampagner. Du vil føre en daglige dialog med vores kunder, influencers og samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaver
 

 • Du vil arbejde med konceptudvikling af dine kunders influencer kampagner, hvori det indgår at sammensætte de rigtige influencers til kundens kampagne.

 • Du får fuldt ansvar for dine egne kunder, og det forventes deraf at du tager ejerskab over kundens forløb hos Society icon.

 • Du vil eksekvere egne strategier og kampagner for dine kunder, heri indgår løbende optimering af performance på dine også.

 • Produktion af det content de valgte influencers skal offentliggøre på deres medier, i forlængelse af kampagnen, dette foregår i samarbejde med de influencers der er på kundens kampagne.

 • Løbende dialog med kunden omkring deres kampagne og generel rådgivning i forhold til influencer marketing aktiviteter.

 • Udarbejdelse af en dybdegående kunderapport der belyser hvilken værdi kundens influencer marketing aktiviteter har genereret, samt hvordan man med udgangspunkt i samme rapport, kan optimere kundens performance fremadrettet.

 • Du vil komme til at skulle deltage og lede status og strategimøder.


Vi forventer at
 

 • Du har et godt indblik i, eller erfaring med digital markedsføring

 • Du har en højt kendskab til influencer marketing branchen og er opdateret omkring udviklingen heri.

 • Du har et godt strategisk indblik i digital markedsføring og sociale medier.

 • Du har en god forretningsforståelse og et godt indblik i generel virksomhedsstruktur.


Som person er du
 

 • Drevet af ansvar, udfordringer og trives i en stejl læringskurve og travl hverdag.

 • Glad for at tage ansvar i samarbejde med kunder og kollegaer

 • Drevet af et højt ambitions niveau og karriere minded

 • Du er struktureret, og har et konstant godt overblik over dine arbejdsopgaver samt ansvar og håndtere kunderelationer professionelt.

 • Du elsker at arbejde i teams og er ikke bange for at tage fra, men trives også i at arbejde selvstændigt på egne opgaver.


Hvis du vil arbejde med os, tilbyder vi...


Et legat på kr. 5000 for dit arbejde i Society icon. Vi ønsker ikke at spilde vores praktikanters tid, og håber også at vi kan fastansætte dem efter endt praktikophold. Vi ser det som vores forpligtelse at give dig som morgendagens talent mulighed for at få hands-on erfaring med influencer marketing, samtidig med at du som praktikant får lov til at komme helt tæt på et voksende influencer marketing bureau. Du vil til dagligt komme til at sidde i store lyse lokaler på Islandsbrygge i det velkendte A-Huset, hvor at vi med vores kontor på knap 200 m2 og panorama udsigt over Islands Brygge, og Danmarks største rooftop. Du vil også deltage i virksomheds events og få fri afbenyttelse af eget fitness center. Der vil være fri bespisning hvor vi dagligt modtager en lækker frokost fra en tilknyttet leverandør.

Hvis du syntes det lyder interessant, så send gerne

Navn
CV & ansøgning
Telefon nr
Link til din Linkedin profil (hvis du har dette)
E-mail

til internship@societyicon.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.