top of page

Hur Ellen R. Johansson ser på sitt varumärke

Ellen R 1.png

Det som jag gillar med Instagram är att det främst fokuserar på content i form av bilder och korta videos vilket innebär att det blir ett snabbt och enkelt sätt att hitta inspiration, samtidigt som man får lära känna personen bakom kontot. Det gör att allt blir mer autenstiskt och unikt.

Vad tänker du mest på när du laddar upp ett inlägg, vad är det som får dig att fota just det du fotar?

Hmm.. Jag skulle säga att jag fotar av det jag får inspo från. Mitt konto är ju främst inriktat på inredning, så jag fotar helt enkelt när jag känner mig inspirerad. Det kan vara att jag precis har möblerat om, eller lägger sig ljuset väldigt fint vid en viss tidpunkt.

 
Ellen Rosika Johansson Vardagsrumsinredning

Instagram är ju en del av ditt jobb som kreatör. Vad är den främsta fördelen med att använda Instagram som plattform enligt dig?

Ellen R 2.png

Laddar du upp bilder efter hur det ska se ut i ditt flöde eller utifrån hur inläggen ska upplevas var för sig?

Jag tänker mycket på flödet i helhet. Det är lätt att inredningsbilder blir ganska ensidiga så jag försöker variera inläggen i så stor mån jag kan.

Hur gör du för att finna det perfekta ljuset, som klaffar rätt med alla dina andra posts och med ditt flöde?

Jag fotar nästan bara i dagsljus, vilket inte alls är några problem under sommaren, men det är definitivt en utmaning under vintern!!

Ellen Rosika Johansson Inredningsdetaljer

Vad tycker du att ditt flöde säger om dig? Och hur vill du att ditt flöde ska upplevas och sända ut för signaler?

Mitt flöde består mest av bilder på mitt hem, så det representerar min inredningsstil. Jag hoppas det sänder ut inspiration för de som gillar min typ utav stil, vilket jag skulle beskriva som ljus, rofylld och hemtrevlig.

Vad är dina tips för en som vill börja fota till Instagram?

Mitt bästa tips skulle vara att: hitta din egen nisch baserat på vad som intresserar dig, ta bilder med bra kvalitet, inte för mycket filter och slutligen, fota för att du tycker det är kul (det ska inte kännas som ett måste).

 

Vi på Society icon vill tacka dig stort Ellen för att du ville vara med och dela med dig av din syn på att vara en icon och ditt fantastiska arbete med ditt varumärke. Du kan följa Ellen på @ellenrosika på Instagram för mer inspiration och vägledning om hur man skapar genuint, trovärdigt och bra content.

Följ Ellen @Ellenrosika

bottom of page