e85e6110-190405_cafe_erik_07_003.jpg

Egmont och Society icon i partnerskap - Café gör sina läsare till influencers och kreatörer

Café är Sveriges ledande mode- och livsstilsmagasin för män. Nu kan läsarna och besökarna bli en del av Café och skapa innehåll och kampanjer tillsammans med tidningen och dess samarbetspartners – att bli en av Cafés iconer.

Med hjälp av teknikpartnern Society icon skapar Café ett exklusivt community där Caféläsare kan ansluta och få möjligheten att jobba med kampanjer för spridning i sina egna privata kanaler, i Cafés kanaler och andra kringliggande kanaler. Utöver möjligheten att jobba med kampanjer och skapa innehåll för Café kommer Cafés iconer kunna ta del av exklusivt innehåll, inbjudningar till event, tävlingar med mera.

 

”Vi vet att många av våra läsare, följare och besökare är engagerade, kreativa och aktiva i livet och i digitala kanaler. Nu bjuder vi in dem att skapa innehåll ihop med oss. På så sätt får de möjligheten att bli en del av Cafés kanaler samt chansen att jobba direkt med de varumärken vi jobbar med. Framtidens Café skapar vi tillsammans med våra läsare”, säger Kristofer Steneberg, chefredaktör på Café.

Genom samarbetet med Society icon utvecklar Egmont och Café sitt annonserbjudande och erbjuder sina samarbetspartners och kunder kampanjer direkt med sina läsare, och på så sätt nå både dem och deras följare på ett genuint och trovärdigt sätt.

 

”Det finns få varumärken inom media som är så starkt och anrikt som Café, och när vi pratar om en manlig målgrupp finns det ingen som slår dem på fingrarna. Att tillsammans med Café utveckla vårt publicisterbjudande och både ge Café och Egmont möjligheten till en helt ny affär samtidigt som man kommer närmare sina läsare är helt i linje med vad Society icon handlar om”, säger Mose Haregot, grundare och VD Society icon.

Let's talk.

Thanks for your interest in Society Icon. Want to learn more about an all-in-one micro-influencer platform? Submit this form and we will get back to you.

Sweden

Döbelnsgatan 36B

113 52 Stockholm

+46 709 30 14 38

alexander@societyicon.com

Denmark

Islandsbrygge 79A

2300 Copenhagen

+45 31 39 51 73

mb@societyicon.dk

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
arrow&v

Copyright © 2021 Society Icon. All rights reserved.